Edukacija u stripovima.

Autor stripa: Darko Grkinić

Autor stripa: Darko Grkinić

Dobrodošli u „Malu školu solidarnosti"

Strip „Mala škola solidarnosti“ smo kreirali sa ciljem da podstaknemo decu, njihove vaspitače i roditelje na pozitivne vrednosti, solidarnost i lepo ponašanje.

Ovo je poziv za razgovor sa mališanima o dobroti, brizi za druge i načinima na koji se i najmlađi mogu uključiti u podršku iznemogloj baki, drugu u nevolji ili zaštiti životne okoline. Jer svi znamo da se solidarnost uči. U narednim danima ćemo na ovoj stranici ubacivati novu temu i mini-deo "Male škole solidarnosti" i na kraju objaviti čitav strip. Pratite nas!

Pozivamo sve vaspitače i nastavnike koji su zainteresovani da strip koriste za razgovor i rad sa decom da nam se obrate preko mejla uros.delic@divac.com , a mi ćemo vam rado dostaviti odštampan primerak stripa.

Fondacija Ana i Vlade Divac obeležava 10 godina svog rada i u sklopu ovog jubileja organizujemo čitav niz manifestacija pod nazivom „Slavimo solidarnost“.

Želimo da podstaknemo solidarnost pružajući našim sugrađanima širom Srbije raznovrsne besplatne programe i aktivnosti prilagođene različitim generacijama i interesima građana Srbije. Projekat je podržala EU preko Programa Evropa za građane i građanke.