Regionalna konferencija  projekta „WB&T for EmploYouth – Podrška zapošljavanju mladih iz osetljivih grupa\'\'

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo da učestvujete na Regionalnu konferenciju  projekta „WB&T for EmploYouth - Podrška zapošljavanju mladih iz osetljivih grupa u Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Severnoj Makedoniji i Turskoj“.

Projekat koordinira Fondacija Ana i Vlade Divac (Srbija) u saradnji sa partnerskim organizacijama Partners Albania for Change and Development (Albanija), NVO Prima (Crna Gora), Youth Alliance Krusevo (Severna Makedonija) i Community Volunteers Foundation (Turska)  koje, zajedno sa 68 organizacija civilnog društva, čine Mrežu Omladinski Hub Zapadnog Balkana i Turske.

Konferencija će se održati  22. februara  u hotelu Golden Tulip Zira, Ruzveltova 35, Beograd.

Na Konferenciji će biti predstavljeni glavni rezultati postignuti na kraju četvorogodišnje implementacije projekta čiji je glavni cilj bio da doprinese jačanju regionalne saradnje, participativnih demokratija i procesa približavanja Evropskoj uniji na Zapadnom Balkanu i Turskoj u oblasti  zapošljavanja mladih I položaja mladih u NEET statusu (koji nisu zaposleni, niti u procesu obrazovanja ili obuka).

Iskoristićemo ovu priliku da razgovaramo sa istraživačima I istraživačicama, predstavnicima I predstavnicama nadležnih institucija, organizacija civilnog društva, donatora I ostalih ključnih aktera iz pet zemalja o naučenim lekcijama i narednim koracima u zajedničkim naporima da se poveća nivo uključenosti i učešća mladih - politički, ekonomski i društveni, sa fokusom na mlade u NEET status.

Konferencija, kao jedan od najvećih događaja na temu učešća mladih, okupiće oko 100 relevantnih aktera omladinske politike  na Zapadnom Balkanu I Turskoj.

Predlog agende nalazi se u prilogu.

Možete se registrovati OVDE

Službeni jezik projekta je engleski.

Radni jezici Konferencije biće engleski i srpski, biće obezbeđen simultani prevod na/sa ovih jezika.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti