U okviru Projekta "Divac poljoprivredni fondovi u gradu Valjevo" - Fondacija "Ana i Vlade Divac" u saradnji sa gradom VALJEVO i JP "AGRORAZVOJ-VALJEVSKE DOLINE"- Valjevo 3.marta 2017. godine je potpisala Ugovor o poslovnoj saradnji.

 

 U duhu zajedničkih dogovora, a u skladu sa Ugovorom o poslovnoj saradnji  - 9. marta 2017.godine je raspisan Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za razvoj ovčarstva kao poljoprivredene delatnosti  za najmanje 10 poljoprivrednika/ca koji imaju mesto prebivališta na teritoriji  grada Valjevo. 

Na Konkurs se prijavilo 46 porodica.

Usled opravdanih razloga Ugovorne strane su raskinule Ugovor o poslovnoj saradnji. Iz napred navedenih razloga, Fondacija Ana i Vlade Divac ovim putem u ime sve tri strane potpisnice Ugovora obaveštava kandidate koji su podneli prijavu da neće doći do realizacije Projekta “Divac poljoprivredni fondovi  u gradu Valjevo” .

Imajući u vidu dugogodišnju uspešnu saradnju Fondacije Ana i Vlade Divac i Grada Valjevo, uvereni smo da ćemo zajednički nastaviti da tražimo načine za unapređenje položaja poljoprivrednika u Valjevskom kraju.

 

                                                                                   Fondacija „Ana i Vlade Divac“

 

                                                                     _________________

                                                                                Ana Koeshall,  Direktor/Upravitelj

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti