Fondacija Ana i Vlade Divac je izuzetno ponosna na ljude, pojedince, kompanije, organizacije koji su od početka do danas bili uz nas kako bismo pomogli što više ljudi. Naš tim u ovom trenutku čine 19 zaposlenih Fondacije, 800.000 individualnih donatora, 775 kompanija, 130 organizacija bez čije podrške ne bismo bili u prilici da realizujemo sve dosadašnje projekte. Svi su darovali po nešto - znanje, vreme, energiju, sredstva i sve je podjednako važno.

Osnivači

Najveću zaslugu za ono što je Fondacija do sada uradila imaju njeni osnivači, naš proslavljeni košarkaš, nekadašnji reprezentativac i pre svega humanista, Vlade Divac i njegova supruga, Ana Divac, a svoju viziju, ideju i energiju podelili su i preneli na tim koji predvode. 

Ana i Vlade se već više od 27 godina bave humanitarnim radom, kako u našoj zemlji tako i u Americi gde su živeli tokom Vladove profesionalne karijere u NBA.

Upravni odbor

Upravni odbor Fondacije bira i imenuje direktora, odobrava strateški plan i vrši kontrolu i nadzor nad radom Fondacije. Upravni odbor Fondacije, pored osnivača Ane i Vlada Divca ima još tri člana.

Zaposleni

Fondacija je od osnivanja do danas porasla na tim od 19 zaposlenih. Kako su se oblasti našeg rada širile tako se i naš tim uvećavao ili menjao i bez predanog rada i entuzijazma posvećenih, kreativnih i iskusnih profesionalaca ne bi bilo ni pravih rezultata.

Volonteri

Ono na šta smo posebno ponosni je broj od 130 volontera, ljudi koji su nam do sada pomagali, koji dele vrednosti Fondacije i koji su do sada dali preko 90.000 volonterskih sati kako bismo bili u prilici da pomognemo što većem broju ljudi.​

Članstvo u mrežama i organizacijama

Srpski filantropski forum

Evropska asocijacija za venture filantropiju - EVPA

Radna grupe Privredne komore Srbije 

UN mreža Globalnog dogovora u Srbiji 

Radna grupe Konventa EU za poljoprivredu i ruralni razvoj, odnosno za Zapošljavanje i socijalnu inkluziju 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti