Konkurs za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za javno zastupanje u okviru projekta Jačanje rodne jednakosti i položaja samohranih majki na tržištu rada bio je otvoren od 22. aprila do 7. maja 2018. godine. Na konkurs je pristiglo 20 prijava, a komisija za odabir je izabrala šest organizacija za učešće u programu obuke i finansijske podrške.

Broj prijave

Ime organizacije

Opština /Grad

Ime projekta

17/18

Udruženje Okular

Ćićevac

Jednake majke

11/18

Udruženje Laris

Čačak

Samohrana majka - Imam i  ja pravo

18/18

Udruženje Lav

Pirot

Da i moja mama radi

13/18

Luznicke rukotvorine ZEC

Babušnica

Zajedno do uspeha

10/18

Udruženje Roditelj

Beograd

Jednake mogućnosti

8/18

Udruzenje za podršku samohranim majkama Miona

Aleksandrovac

Koliko smo vidljive - unapređenje položaja samohranih majki i njihove dece

 

Konkurs je deo projekta: “Jačanje rodne jednakosti i položaja samohranih majki na tržištu rada u Srbiji (Encouraging gender equality and labor market participation of single mothers in Serbia) ref.br 2017/390-951 koji Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje u partnerstvu sa sa Centrom za dostojanstven rad.

Projekat se realizuje od novembra 2017. godine do maja 2019. godine na teritoriji Republike Srbije, a uz finansijsku podršku Evropske unije u okviru programa Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDHR). 

 

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti