Prilika za radnu praksu i zapošljavanju u kompanijama

Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje projekat inkluzivnog zapošljavanja uz savetodavnu i finansijsku podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju.

Jedna od komponenti projekta usmerena je na podršku kandidatima i njihovo direktno usmeravanje na razgovor za posao.

Kandidati koji se zaposle zasnivaju ugovor o radu na tri meseca sa perspektivom dugoročnog zaposlenja.

Pozivamo sve zainteresovane za zapošljavanje u Beogradu da se prijave za poslove kod poznatih poslodavaca i zasnuju stalni radni odnos putem linka https://fondacijadivac.civicatalyst.org/radne_prakse 

Rok za prijavu je 30. april 2021.

Sarađujemo sa kompanijama iz sektora trgovine, građevinske industrije i poslova čišćenja i održavanja koje imaju potrebe za novim radnicima.

Projekat podrške inkluzivnom zapošljavanju za cilj ima podršku najugroženijem radno sposobnom stanovništvu da unapredi kvalitet života cele porodice. Ovo je prilika za sve da steknu radno iskustvo, kao i da započnu redovno osmočasovno zaposlenje.

Inkluzivno zapošljavanje obuhvata - samohrane roditelje, Rome, povratnike iz Nemačke iIi drugih zemalja EU, osobe mlađe od 30, osobe starije od 50, dugoročno nezaposlene - više od godinu dana na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), osobe sa invaliditetom.

Projekat ‘’Sprovođenje aktivnih mera zapošljavanja Roma na teritoriji grada Beograda’’ realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ, projekat Inkluzija Roma i drugih marginalizovanih grupa u Srbiji - GIZ INR.Jedan deo projekta je usmeren na podršku marginalizovanim grupama da unaprede svoje veštine i povećaju zapošljivost.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti