Konkurs „Podrška STEM obrazovanju u srednjim školama"

Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR Fondacija, u saradnji sa Centrom za promociju nauke,  a u okviru projekta „Obrazovanje za digitalno društvo“ raspisuje konkurs za srednje škole sa teritorije Republike Srbije.

Cilj konkursa je obezbeđivanje kvalitetnijeg STEM obrazovanje za učenike srednjih škola u Srbiji.

Škole se mogu prijaviti na konkurs za opremu (3D štampači, 3D skeneri, CNC mašine, mBot roboti, micro:bit uređaji, LEGO Mindstorms setovi, drugi setovi robota, Internet of Things oprema, oprema za kabinete prirodnih nauka ili naučne klubove, kompjuteri, tableti, pametne table, eksponati u parkovima nauke i drugo) u maksimalnoj vrednosti do 300.000 dinara koja im je neophodno za realizaciju savremene nastave i vannastavnih aktivnosti, a koja će im pomoći da svojim učenicima uspešno predstave nastavu iz STEM oblasti.

Na konkursu će biti podržano pet srednjih škola sa teritorije Republike Srbije. 

U okviru prethodnog projekta smo podržali devet srednjih škola koje su dobile sredstva za nabavku opreme. Spisak podržanih škole, kao i nabavljenu opremu možete pogledati na linku. Škole koje se u prethodnom ciklusu dobile opremu mogu se prijavi na novi konkurs, ali će prioritet imati škole koje do sada nisu podržane kroz aktivnosti Fondacija Ana i Vlade Divac.

Na konkurs je moguće aplicirati isključivo slanjem prijavnog formulara i svih potrebnih dokumenata putem online forme na ovom LINKU. Prijavni formular možete preuzeti u nastakvu.

Konkurs je otvoren do 25. marta 2022. godine u 16 časova.

Popunjen prijavni formular i propratnu dokumentaciju pošaljite putem ONLINE FORME NA OVOM LINKU

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti