Rotari klub Beograd Čukarica, uz pomoć rotarijanskih prijatelja iz Džordžije/SAD, realizovao je u septembru 2022. godine prvi projekat-Global Grant doniranjem neophodne opreme za povecanje produktivnosti malih preduzeća u vlasništvu devet žena preduzetnica.

Ohrabreni uspešno realizovanim prvim projektom, odlučili smo da sa istim partnerom iz Rotari Distrikta Džordžija/SAD nastavimo sa podrškom ženskom preduzetništvu.

Ovoga puta pridružila nam se Fondacija "Ana i Vlade Divac" koja ce sprovoditi edukaciju i evaluaciju. Veliko iskustvo Fondacije u ovoj oblasti i izuzetno stručan kadar daju garanciju za uspešnu zajedničku realizaciju novih projekata za podršku ženskom preduzetništvu.

Prijavni formular sa detaljnim smernicama, zainteresovane preduzetnice treba da popune online najkasnije do 23.01.2023. godine. Online formular je dostupan na sledećem linku  Konkurs .

Uz prijavu obavezno dostaviti i profakturu/e dobavljača kako bismo mogli da sagledamo potrebna sredstva. Maksimalni pojedinačni iznos finansijske podrške ne može biti veći od 6.000 dolara u protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan 23.01.2023.godine.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja preduzetnice se mogu obratiti gospodinu Vladimiru Matiću isključivo putem mejla: [email protected]

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti