Projekat “Održivi razvoj za sve” podržan je od vlada Švajcarske konfederacije i Savezne republike Nemačke a implementira se uz pomoć nemačke razvojne agencije GIZ u formi platforme za podsticanje i afirmisanje društvenog dijaloga na temu održivog razvoja. U implentaciji projekta učestvuje i šest organizacija civilnog sektora organizovnih u tri grupe: (1) socijalna inkluzija, (2) ekonomski razvoj, i (3) zaštita životne sredine. Realizacija projekta je zvanično startovala 4. marta 2020.

Ciljevi održivog razvoja definisani Agendom 2030 imaju značajni uticaj ne samo na donosioce odluka, već na sve značajne učesnike javnog života, pa je zato ova platforma kreirana da bi podstakla javnu debate na temu ciljeva održivog razvoja u svim sektorima društvenog života: javnom, poslovnom i civilnom sektoru.

Fondacija Ana i Vlade Divac, u partnerstvu sa Fondacijom Centar za Demokratiju, Centrom za visoke ekonomske studije (CEVES), Timočkim omladinskim centrom (TOC), Beogradskom otvorenom škola (BOŠ) i Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFP) stvorila je alijansu za efikasnu realizaciju projekta “Održivi razvoj za sve”.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti