Beograd, 30.04.2020.godine
Ref. oznaka nabavke: OSI-2

A - POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDE

Fondacija "Ana i Vlade  Divac" neprofitna organizacija koja je osnovana kao fondacija za prikupljanje novčanih sredstava u humanitarne svrhe i trenutno je toku niz humanitarnih projekata i aktivnosti različitog sadržaja, pokrenutih i organizovanih od strane Fondacije.

U okviru projekta “Support to the needs of migrant population in face of the Covid-19 in Serbia“,  koji je pokrenut od strane Fondacije,  a koji je finansiran od strane Fondacija za otvoreno društvo (Open Society Foundations), ukazuje se potreba za nabavkom dečijih setova igara za potrebe snabdevanja migrantskih centara.

Kako bismo izabrali najpovoljnije ponuđače za nabavku dečijih setova igara potrebno je da nam dostavite ponudu prema dostavljenom spisku artikala kao i traženu prateću dokumentaciju.

Ponude  se, zbog postojeće situacije, mogu dostaviti putem email-a, s tim da su ponuđači obavezni da obezbede da ponude stignu najkasnije do četvrtka 07.05.2020. do 17h, sa naznakom *Prijava na javni poziv OSI-2 . Ponude se dostavljaju na sledeću email adresu:   [email protected]                                      

Uputstvo za ponuđače za popunjavanje ponuda se nalazi u prilogu ovog poziva.

                                                                                                

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti