FONDACIJA ANA I VLADE DIVAC POTPISALA UGOVORE O DONACIJI GRAĐEVINSKOG MATERIJALA ZA OBNOVU 13 KUĆA U SVILAJNCU OŠTEĆENIH U POPLAVAMA

Fondacija Ana i Vlade Divac potpisala ugovore o donaciji građevinskog materijala za obnovu 13 kuća u Svilajncu

Svilajnac, 20. avgust 2014. - Fondacija “Ana i Vlade Divac” potpisala je danas ugovore o donaciji građevinskog materijala  sa 13 ugroženih porodica sa teritorije opštine Svilajnac čije su kuće oštećene u poplavama.    Ukupna vrednost donacije je preko 5 miliona dinara a sredstva za obnovu kuća prikupljena su zahvaljujući individiualnim donatorima iz zemlje i inostranstva.

Projekat implementira partnerska organizacija “Vizija” iz Kragujevca. Materijali za obnovu kuća će biti isporučeni do sredine septembra a rok za završetak projekta obnove kuća je 1. novembar 2014. godine.

U saradnji sa opštinom Svilajnac a na osnovu definisanih kriterijuma koje je utvrdila Komisija za izbor korisnika, odabrano je 13 porodica kojima će biti dodeljen građevinski materijal za obnovu kuća. 

Uključujući i kuće u opštini Svilajnac, Fondacija Ana i Vlade Divac će  uz podršku korporativnih I individualnih donatora kroz dodelu građevinskog materijala obnoviti ukupno  48 porodičnih kuća iz poplavljenih područja. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti