Tri obnovljena igrališta Obrenovčanima

Obrenovac, 26. novembar - Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku grupacije Arčelik i brenda Beko, obnovila je tri igrališta u opštini Obrenovac koja su oštećena nakon majskih poplava. Ukupna vrednost projekta obnove je skoro 15.000 evra a najmlađi Obrenovčani će opet imati prostor za igranje košarke, fudbala i druženje. Na terenimau Maloj Rabi, Bariču i naselju Rojkovac postavljene su nove košarkaške table, mreže, postavljena sedišta na tribinima, zamenjena ograda.

Na svečanosti povodom otvaranja obnovljenog igrališta, Ediz Citak, izvršni direktor za marketing grupacije Arčelik koja proizvodi Beko aparate za domaćinstvo i TV, audio i video program je izjavio je da je srećan što je kompanija Beko bila u prilici da pomogne da se obnove tereni nakon poplava u Srbiji na kojima će mladi moći da igraju košarku, koja ima važnu ulogu u razvoju mladih ljudi.

Vlade Divac, osnivač Fondacije Ana i Vlade Divac zahvalio je kompaniji Beko i grupaciji Arčelik na podršci i poverenju da se zajedno kroz ovu akciju doprinese uspostavljanju normalnog života i sportsko rekreativnih aktivnosti u Obrenovcu na dobrobit svih, posebno najmlađih Obrenovčana.

Kompanija Beko je uključujući ova tri igrališta u Obrenovcu, obnovila ukupno osam košarkaških terena u Srbiji okviru svog projekta društvene odgovornosti.

Fondacija Ana i Vlade Divac je pored ova tri igrališta obnovila još 11 sportskih terena na teritoriji opštine Obrenovac kroz projekat Divac omladinski fondovi.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti