Nove kotlarnice zahvaljujući Fondaciji Ana i Vlade Divac i kompanijama Andritz Hydro, Soravia i Erste Group Immorent Serbia

U vrtićima "Bambi" i "Plavi zec" ponovo radi grejanje

Paraćin, 4. decembar 2014. godine, Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku tri austrijske kompanije Andritz Hydro, Soravia i Erste Group Serbia pomogla je obnovu vrtića „Bambi“ iz Paraćina nakon majskih poplava. U poplavama je posebno stradala kotlarnica vrtića,  a Fondacija je zahvaljujući donatorima obezbedila sredstva za njenu obnovu. Pored kompletne rekonstrukcije kotlarnice i prelaska na zemni gas u vrtiću Bambi u okviru donacije od skoro 24.000 evra urađena je i neophodna rekonstrukcija u kotlarnici vrtića „Plavi zec“ u Paraćinu.

 

 

U obilasku obnovljenih vrtića bili su predsednik Opštine Paraćin, Saša Paunović, direktorka PU „Bambi“ Paraćin, Ivona Mihajlović, predstavnici donatora, Srđan Pejnović, direktor Andritz Hydro za Srbiju, Aleksandar Kečan iz Soravia menadžmenta, Dragan Živković iz Erste Group Immorent Serbia i direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac, Ana Koeshall. Tom prilikom direktorka PU „Bambi“, Ivona Mihajlović zahvalila je donatorima na pomoći jer je zahvaljujući ovoj donaciji  330 mališana dočekalo zimu u toplim vrtićima.

Pored obnove u vrtićima, Fondacija Ana i Vlade Divac je nakon majskih poplava pomogla i obnovu porodičnih kuća u opštini Paraćin. Zahvaljujući podršci kompanije P&G, Fondacija je kroz donaciju građevinskog materijala pomogla obnovu 12 porodičnih kuća u Paraćinu,  a vrednost projekta obnove je 50.000 evra. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti