Konferencija Slavimo raznolikost

Pozivamo vas na konferenciju “Slavimo raznolikost”, jednodnevni događaj posvećen jačanju omladinskih organizacija.

Na konfereciji ćemo govoriti o saradnji omladinskih organizacija sa svim nivoima vlasti i saradnji omladinskih organizacija sa kompanijama. Konferencija će se održati u Beogradu, 22. januara 2015. godine, od 12 do 16 časova u Impact HUB-u, ul. Makedonska 21.

Projekat „Slavimo raznolikost“ koji realizujemo uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji ima za cilj osnaživanje omladinskih organizacija i promociju raznolikosti među mladim ljudima u Srbiji, kao i povećanje mobilnosti mladih unutar zemlje i upoznavanje sa raznovrsnošću kulturnog, nacionalnog i verskog identiteta različitih krajeva Srbije.

Na konkursu je izabrano šest organizacija iz multikulturalnih i multietničkih sredina, koje su kroz programe razmene ojačale svoje kapaciteta i razmenile iskustva u radu sa mladima, prikupljanju sredstava i saradnji sa lokalnom samoupravom. Po tri predstavnika iz svake od šest organizacija je učestvovalo u radionicama i posetama  u trajanju od 7 dana. Organizacije učesnice projekta predstaviće 3 projekta koja su razvila tokom razmena.

Učesnicima konferencije će se obratiti Snežana Klašnja, Pomoćnica ministra omladine i sporta, Rajan Rolands, Savetnik za odnose sa javnošću Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji,  Ana Divac, Predsednica UO Fondacije “Ana i Vlade Divac”, Marinika Tepić, Pokrajinska sekretarka za omladinu i sport i predstavnici opština.

Dođite da zajedno proslavimo raznolikost i podržimo ideje mladih!

Registraciju možete izvršiti ovde.

Agendu možete preuzeti ovde.

 

Realizaciju projekta "Slavimo raznolikost" podržava Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji.

Konferencija Slavimo raznolikost

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti