Četvrtak 2. april, 11h u Beogradu.
Tema konferencije je kako uspešno prikupljati sredstva za društveno odgovorne projekte.

GOST PREDAVAČ – JERRY TWOMBLY, stručnjak sa višedecenijskim iskustvom u filantropiji i prikupljanju sredstava – fundraisingu

Konferencija "Društvena odgovornost i kultura davanja u Srbiji"

Gospodin Twombly radio je za brojne crkvene i sekularne organizacije, a osnivač je konsultantske firme Development Marketing Associates koja je za svoje klijente prikupila donacije u iznosu od preko milijardu dolara! O predavaču možete da saznate više na njegovom blogu: http://jerrytwombly.typepad.com/

Gostovanje g. Tvomblija je omogućilo Evanđeosko udruženje studenata koje je inicijator ovog besplatnog predavanja od koristi za sve one koji se bave filantropijom u Srbiji, a najpoznatiji dosadašnji gost im je bio Nik Vujičić. Predavanje je namenjeno svima onima koji se bave prikupljanjem sredstava za humanitarne aktivnosti i kojima znači da čuju iskustva uspešnih kolega iz zemalja u kojima je filantropija na visokom nivou i gde se svake godine prikupe donacije u iznosu od preko 280 milijardi dolara.

Podršku za organizaciju predavanja pružaju Privredna komora Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Mreža Globalnog dogovora u Srbiji i Srpski filantropski forum.

Nakon predavanja gospodina Twomblija, predstavnici  različitih organizacija iz Srbije razgovaraće na temu filantropije u Srbiji danas, o poteškoćama, ali i različitim uspešnim inicijativama koje postoje u ovoj oblasti.

Radni jezik predavanja je engleski, a prezentacije i diskusija će se odvijati na srpskom jeziku. Predavanje je besplatno, ali je prijava obavezna, na e mail: [email protected].

 

AGENDA KONFERENCIJE

 

11:00 – prvi panel – Jerry Twombly: 10 osobina uspešnih fandrejzera. Uspostavljanje i održavanje komunikacije sa donatorima i stvaranje međusobnog poverenja.

12:15 – pauza 15 minuta

12:30 – drugi panel – Jerry Twombly: Kako prikupljati sredstva u posrnulim ekonomijama? Saveti za pisanje predloga za saradnju donatorima i primeri dobre prakse predavača.

13:45 – pauza 30 minuta

14:15 – treći panel: Stanje filantropije u Srbiji. Kratke prezentacije predstavnika društveno odgovornih kompanija i organizacija koje se bave razvojem filantropije u Srbiji.

U okviru panela predviđena debata.

Prezenteri:

·         Natalija Simović, Trag fondacija

·         Neven Marinović, Smart  kolektiv

·         Predrag Simić, Belhospice

·         Sonja Konakov Svirčev, Erste banka

·         Ljiljanja Jevremović, Delta fondacija

·         Jelena Bekčić, Catalyst

·         Uroš Delić, Fondacija Ana i Vlade Divac

15:50 – završna reč i obraćanje organizatora

16:00 - završetak konferencije 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti