Obaveštenje

Beograd, 8. april 2015 – Fondacija Ana i Vlade Divac obaveštava građane i medije da se tehničkom greškom Crvenog krsta Srbije,  broj žiro računa Fondacije našao na uplatnici namenjenoj humanitarnoj akciji "Za decu korisnike narodnih kuhinja i đake pešake", koju su građani dobili uz martovski račun JKP „Infostan“-a.

Odmah sa prvim uplatama na račun Fondacije, o greški su obavešteni Infostan i Crveni krst Srbije. Fondacija Ana i Vlade Divac saopštava da je  u komunikaciji sa Crvenim krstom Srbije dogovorila način prebacivanja svih uplaćenih sredstava i naglašava da će sav novac  za ovu svrhu uplaćen na račun Fondacije, biti u najkraćem mogućem roku prebačen na račun Crvenog krsta Srbije.

U međuvremenu, JKP Infostan je 7. aprila obavestilo sve primaoce platnog prometa da uplatnica o kojoj je reč nije ispravna u delu broja računa ispisanog sa desne strane, gde bi umesto postojećeg broja, trebalo da stoji broj: 200-2627490102033-95. Primaoci platnog prometa obavešteni su da  poslatu uplatnicu smatraju nevažećom.

Primerak uplatnice možete pogledati u nastavku.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti