USAID i Fondacija Ana i Vlade Divac zajedno podržavaju omladinske projekte u 9 opština

BEOGRAD – 21. aprila, Fondacija Ana i Vlade Divac i USAID će zvanično predstaviti novi dvogodišnji projekat Divac omladinski  fondovi  koji će podržati omladinske projekte u 9 opština. Konferenciju će otvoriti pomoćnica  ministra za omladinu i sport Republike Srbije, Snežana Klašnja, direktor Kancelarije za demokratiju i upravljanje pri USAID, Peter Wiebler i predsednica Upravnog odbora Fondacije Ana i Vlade Divac, Ana Divac. Konferenciji će prisustvovati predsednici 9 opština sa kojima će i formalno biti razmenjeni ugovori o saradnji na projektu.

Pored sredstava koje je obezbedio USAID kroz  Fondaciju Ana i Vlade Divac i partnerske opštine će dati svoja  sredstva  što govori o važnosti lokalnih samouprava u angažovanju mladih. Partnerske opštine na projektu  Divac omladinski  fondovi su: Vlasotince, Blace, Vladičin Han, Prijepolje, Aranđelovac, Obrenovac, Lazarevac, Vršac, Kanjiža. 

Prisutnima će se obratiti:  
 
Snežana Klašnja, pomoćnica ministra za omladinu i sport; 
Peter Wiebler, direktor Kancelarije za demokratiju i upravljanje, USAID;
Ana Divac, predsednica Upravnog odbora Fondacije Ana i Vlade Divac;
Jelena Rakić, projekt koordinator , Fondacija Ana i Vlade Divac;
Dina Lazarević, članica Divac omladinski fond Lazarevac;
 
KADA:    
 
Utorak, 21. april, 11 sati.  Novinari koji prate događaj bi trebalo da stignu do 10. 45. Izjave za medije su predviđene u 12 sati. Predstavnici medija su pozvani da ostanu na koktelu nakon događaja.
 
GDE:  
Impact Hub, Makedonska 21, Beograd
 
KONTAKT:  
Anica Divac, menadžer za komunikacije , Fondacija Ana i Vlade Divac, [email protected], + 381 60 310 -3356

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti