Fondacija Ana i Vlade Divac domaćin IBM međunarodnim volonterima

U Srbiji boravi IBM tim od 12 stručnjaka iz celog sveta koji će pomoći izabranim organizacijama civilnog društva u razvoju dalje saradnje sa poslovnim sektorom i u razvoju međusektorske saradnje. Domaćini ovim međunarodnim stručnjacima su pored Fondacije Ana i Vlade Divac, i Trag Fondacija, Smart Kolektiv i Beogradska otvorena škola.  

Jarina Begam Abdul Jaleel (IBM Malezija), Steven Chi (IBM Kina) i Anthony Moen (IBM Novi Zeland) pomažu timu Fondacije Ana i Vlade Divac da unapredi komunikacije, posebno digitalne, da poboljša prikupljanje sredstava i osavremeni baze podataka.

Od svog pokretanja 2008, IBM Corporate Service Corps je unapredio živote više od 140.000 ljudi kroz razvijanje različitih veština i izgradnju kapaciteta.  Više od 2.400 učesnika, iz preko 50 zemalja, volontiralo je u Argentini, Brazilu, Kambodži, Čileu, Kini, Kolumbiji, Egiptu, Etiopiji, Gani, Indiji, Indoneziji, Kazahstanu, Keniji, Maleziji, Meksiku, Marokou, Nigeriji, Peruu, Filipinima, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Senegalu, Južnoj Africi, Šri Lanki, Tajvanu, Tanzaniji, Tajlandu, Tunisu, Turskoj, Vijetnamu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Ukrajini. Program se sprovodi svake godine u drugim zemljama, a ove godine prvi put u Srbiji program realizuje PyxeraGlobal.

Više o programu IBM Corporate Services na : www.ibm.com/ibm/responsibiliti/corporateservicecorps/

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti