Fondacija Ana i Vlade Divac objavila je danas novi Konkurs za predloge projekata formalnih i neformalnih omladinskih grupa u okviru projekta Divac omladinski fondovi koji se realizuje uz podršku USAID –a. Konkurs je otvoren do 10. avgusta 2015. Na konkurs sa svojim projektnim idejama, mogu da se prijave formalne i neformalne omladinske grupe iz partnerskih opština čiji članovi imaju između 15 i 30 godina. Izabrane omladinske inicijative dobiće sredstva za realizaciju svojih aktivnosti u iznosu do 100.000 dinara.

Divac omladinski fondovi će podržati projekte vezane za kulturu, sport, zdravlje, bezbednost, zapošljavanje, obrazovanje, aktivizam i volonterizam – koji imaju za cilj da unaprede kvalitet života mladih. Projekat se realizuje u saradnji sa sledećim partnerskim opštinama: Aranđelovac, Blace, Kanjiža, Lazarevac, Obrenovac, Prijepolje, Vladičin Han, Vlasotince i Vršac.

Sredstva u istom iznosu koje je obezbedio USAID kroz Fondaciju Ana i Vlade Divac, će biti obezbeđena i od lokalnih biznisa i partnerskih opština. Tokom 2014. godine, bilo je realizovano 94 omladinska projekta u kojima je učestvovalo 12.000  mladih iz 9 partnerskih opština koje učestvuju u projektu.

Za dodatne informacije i za preuzimanje prijave, posetite www.stvarnovazno.org

Divac omladinski fondovi objavili novi konkurs za predloge projekata omladinskih inicijativa

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti