MSD se pridružio inicijativi Fondacije Ana i Vlade Divac za volontiranje zaposlenih i podršku ugroženoj deci

ZAPOSLENI KOMPANIJE MSD U VOLONTERSKOJ AKCIJI ZA DOM ZA DECU BEZ RODITELJSKOG STARANJA

Zaposleni u predstavništvu kompanije Merck Sharp & Dohme (MSD) organizovali su volontersku akciji u Domu za decu bez roditeljskog staranja u Ustaničkoj ulici u Beogradu. 40 zaposlenih u ovoj kompaniji umesto dana provedenog u kancelariji, radilo je da unutrašnjost ovog Doma i njegovo dvorište učini prijatnijim i lepšim za boravak  dece koja rastu bez roditelja.

U okviru akcije, zaposleni MSD-a su ofarbali tribine i betonske elemente na košarkaškom terenu u dvorištu doma, ograde na terasi i gelendere, postavili novu košarkašku tablu sa obručem. Pored toga, zamenjena je oštećena žičana ograda oko sportskog terena i očišćeno dvorište od korova. Zaposleni u kompaniji MSD doneli su i odeću za decu a na kraju uspešno završene akcije, organizovali su i družili se sa njim na zajedničkom ručku.

U Domu za decu bez roditeljskog staranja u Ustaničkoj ulici smešteno je 37 dece uzrasta od 7-18 godina i 8 studenata. Podrška zaposlenih u kompaniji MSD i volonterska akcija je unapredila uslove za boravak dece u ovom domu i primer je prave i direktne društveno odgovorne prakse kompanija i zaposlenih u njima. 

 

Video možete pogledati ovde.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti