Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije“ realizuje još jednu zajedničku akciju, ovoga puta sa ciljem prikupljanja sredstava za opremanje fiskulturnih sala u beogradskim osnovnim školama, imajući u vidu dasu među najvećim nedostacima u osnovnim školama u Beogradu loši uslovi u fiskulturnim salama koji onemogućavaju bavljenje fizičkom aktivnošću i pravilan razvoj dece.

Beograđani su uz februarske račune Infostana, dobili uplatnice preko kojih se mogu uključiti u akciju a sva prikupljena sredstva biće upotrebljena za nabavku opreme za fiskulturne sale u beogradskim osnovnim školama. Akcija se sprovodi u saradnji i koordinaciji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda.  

Fondacija Ana i Vlade Divac posvećena je unapređenju uslova za kvalitetno odrastanje dece i mladih i do sada je uz podršku velikog broja donatora, humanih pojedinaca  i  društveno odgovornih kompanija obnovila i opremila 20 osnovnih škola širom Srbije.

Fondacija Ana i Vlade Divac posebno zahvaljuje Beograđanima uz čiju smo podršku u prethodnoj akciji sa JKP “Infostan tehnologije” obnovili i opremili dve osnovne škole u Beogradu: ŠOSO “Dušan Dugalić” i OŠ “Đorđe Krstić”.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti