Rekonstruisano treće igralište od sredstava iz humanitarne MasterCard kartice.

Veliko crce za decu Nove Pazove

U Novoj Pazovi danas je svečano otvoreno igralište vrtića „Leptirić", obnovljeno sredstvima prikupljenim humanitarnom MasterCard karticom „Veliko srce" koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac". Igralište vrtića "Leptirić" i sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom u cilju postizanja potpune inkluzije i bezbrižnog odrastanja svih mališana.

„Humanitarna kreditna kartica kojom sa našim prijateljima iz Fonda „Ana i Vlade Divac“ rekonstrušemo dečija igrališta predstavlja najefikasniji način da direktno upotrebimo naše bankarsko znanje i resurse kako bismo uradili nešto korisno za društvo i budućnost naše dece. Takođe, ova kartica predstavlja najlakši način na koji naši klijenti mogu da doprinesu lepšem odrastanju svoje dece, bez dodatnih troškova“, reči su Nataše Strugarević, direktorke ljudskih resursa Eurobank EFG.

Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac“ lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije bez dodatnih troškova, a vrtić „Leptirić“ je treće u nizu obdaništa čije je igralište renovirano iz sredstava prikupljenih iz ove kartice.

Naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac izrazio je zadovoljstvo brzinom kojom se odvija projekat „Veliko srce“ i dodao: „Humanitarna kartica predstavlja jedan od najjednostavnijih načina da poslovni ljudi i korisnici kreditnih kartica podrže lepše detinjstvo dece koja pohađaju državne vrtiće“.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom „Veliko srce“ (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond „Ana i Vlade Divac“ izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za  MasterCard karticu „Veliko srce“ neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu „Veliko srce“, biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji. Eurobank EFG do sada je izdala preko 7.000 MasterCard krednih kartica „Veliko srce“, a naredno igralište koje će biti obnovljeno pripada preškolskoj ustanovi “Veverica” u Pančevu i biće otvoreno u aprilu ove godine.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti