U okviru humanitarne akcije "Možeš i Ti" i AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd, do sada prikupljeno 700 hiljada dinara

"Možeš i Ti" i Aerodrom "Nikola Tesla"

U akciji Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD) i AD Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd od jula prošle godine do sada prikupljeno je preko 700 hiljada dinara od donacija posetilaca Aerodroma.

Sva prikupljena sredstva u potpunosti su uložena u rešavanje stambenog pitanja izbeglih i interno raseljenih lica koja i dalje žive u kolektivnim centrima širom Srbije.

Posetioci Aerodroma još uvek mogu da novac prilože u  tri, posebno označene donatorske kutije i na taj se način uključe u humanitarnu akciju „Možeš i Ti“.

Pored donatorskih kutija, u Hudson News prodavnici na aerodromu nalaze se i posebno dizajnirani suveniri Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD), čijom kupovinom svaki posetilac dodatno može da doprinese akciji „Možeš i Ti“. U ponudi suvenira mogu se pronaći šolje, magneti i podmetači za šerpe i čaše.

„Izuzetno nam je drago što su se putnici i posetioci aerodroma na ovako lep način odazvali zajedničkoj akciji i time pokazali ne samo saosećanje, već i svest o tome kako jedan mali gest može da napravi krupne promene u životima izbeglih i interno raseljenih lica. Saradnju sa AD Aerodrom „Nikola Tesla“ Beograd uspešno nastavljamo već drugu godinu za redom, zajedničkim snagama se trudeći da animiramo što veći broj posetioca aerodroma da se uključe u akciju „Možeš i Ti“. Mislim da je veoma bitno da se stalno podsećamo da oko nas žive ljudi koji nemaju ništa, i kojima je naša i najmanja pomoć od velikog značaja“, izjavila je Snežana Divac predsednica Fonda „Ana i Vlade Divac“ (HOD).

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti