Zahvaljujući sredstvima prikupljenim putem MasterCard kartice „Veliko srce", u Pančevu je otvoreno obnovljeno igralište vrtića „Veverica" u sklopu predškolske ustanove Dečija radost. Renovirano igralište vrtića „Veverica" četvrto je u sklopu projekta „Veliko srce", koji zajednički sprovode Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac", a kao i prethodna obnovljena igrališta, opremljeno je spravama za igru mališana sa invaliditetom.

Obnovljeno igralište vrtića "Veverica" u Pančevu

„Kada smo otpočinjali projekat „Veliko srce“ naša osnovna ideja bila je da deci koja razvijaju svoje motoričke sposobnosti pružimo mogućnost da steknu osnove za buduće bavljenje sportom, zavole boravak napolju i da što više vremena provode na svežem vazduhu, izjavio je Vlade Divac na otvaranju renoviranog igrališta, dok je ispred Eurobank EFG prisutne pozdravila Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank EFG. „Naša želja da je da kroz društveno odgovorne projekte ulažemo u zajednicu u kojoj radimo i da pomoć pružamo tamo gde je napotrebnija. “Veliko srce“ je projekat na koji smo veoma ponosni jer imamo priliku da deci pružimo priliku da odrastaju u lepšem i zdravijem okruženju", izjavila je Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank EFG.

Eurobank EFG i Fond „Ana i Vlade Divac“ lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije, bez dodatnih troškova. Do sada su upotrebom ove kartice obnovljena tri igrališta – novi prostor za igru dobili su mališani u beogradskom vrtiću Sunčica, niškom Palčica, a u martu ove godine otvoreno je i obnovljeno igrališe u obdaništu Leptirić u Novoj Pazovi.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom „Veliko srce“ (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond „Ana i Vlade Divac“ izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva koriste se za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za MasterCard karticu „Veliko srce“ ne snose nikakve dodatne troškove, i ovu karticu mogu da koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu, što podrazumeva i mogućnost plaćanja na 3, 6, 9 ili 12 jednakih mesečnih rata, bez kamate. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu „Veliko srce“, biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti