Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac" otvorili su danas rekonsturisano dečije igralište u vrtiću „Milka Dimanić" u Vlasotincu. Dečije igralište u okviru ovog vrtića peto je po redu koje je obnovljeno iz sredstava prikupljenih humanitarnom MasterCard kreditnom karticom „Veliko srce", koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac".

Vrtic Vlasotince

Vrtic Vlasotince

Obnovljeno igralište vrtića Milka Dimanić u Vlasotincu,otvorili su predsednik opštine Vlasotince Srđan Šušulić, direktorka korporativnih komunikacija Eurobank EFG, Nataša Krstić i naš proslavljeni košarkaš i humanitarni radnik Vlade Divac, u prisustvu dece iz ove predškolske ustanove koja su izvela pesmu projekta „Veliko srce za male ljude“. Igralište vrtića i sve sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom i to čini ovaj vrtić jednim od retkih u Srbiji koja su adaptirana za bezbednu igru dece sa svim vrstama invaliditeta. 

„Eurobank EFG sa velikim zadovoljstvom, sarađujući sa fondom Ana & Vlade Divac, učestvuje u obnavljaju dečijih igrališta širom Srbije. U ovom poduhvatu pomažu nam i naši klijenti, koji koristeći MasterCard karticu „Veliko srce“, bez ikakvih dodatnih troškova, daju svoj doprinos u plemenitom cilju obnavljanja dečijih igrališta u državnim vrtićima. Voleli bi smo da ovaj projekat  traje što duže i pomogne obnovi što većeg broja igrališta“reči su Nataše Krstić, direktorke korporativnih komunikacija Eurobank EFG.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti