Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac" otvorili su danas rekonsturisano dečije igralište u vrtiću „Milka Dimanić" u Vlasotincu. Dečije igralište u okviru ovog vrtića peto je po redu koje je obnovljeno iz sredstava prikupljenih humanitarnom MasterCard kreditnom karticom „Veliko srce", koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac".

Vrtic Vlasotince

Vrtic Vlasotince

Obnovljeno igralište vrtića Milka Dimanić u Vlasotincu,otvorili su predsednik opštine Vlasotince Srđan Šušulić, direktorka korporativnih komunikacija Eurobank EFG, Nataša Krstić i naš proslavljeni košarkaš i humanitarni radnik Vlade Divac, u prisustvu dece iz ove predškolske ustanove koja su izvela pesmu projekta „Veliko srce za male ljude“. Igralište vrtića i sve sprave u njemu u potpunosti su prilagođeni deci sa invaliditetom i to čini ovaj vrtić jednim od retkih u Srbiji koja su adaptirana za bezbednu igru dece sa svim vrstama invaliditeta. 

„Eurobank EFG sa velikim zadovoljstvom, sarađujući sa fondom Ana & Vlade Divac, učestvuje u obnavljaju dečijih igrališta širom Srbije. U ovom poduhvatu pomažu nam i naši klijenti, koji koristeći MasterCard karticu „Veliko srce“, bez ikakvih dodatnih troškova, daju svoj doprinos u plemenitom cilju obnavljanja dečijih igrališta u državnim vrtićima. Voleli bi smo da ovaj projekat  traje što duže i pomogne obnovi što većeg broja igrališta“reči su Nataše Krstić, direktorke korporativnih komunikacija Eurobank EFG.