Povodom početka kampanje „Život ne bira puteve", Fondacija Ana i Vlade Divac održala je radni doručak za predstavnike medija na kome je bilo reči o trenutnim aktivnostima koje Fondacija sprovodi u okviru projekta „Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu", kao i o trenutnoj situaciji kada je reč o izbegličkoj krizi.

Povodom početka kampanje „Život ne bira puteve“, Fondacija Ana i Vlade Divac organizovala je radni doručak za predstavnike medija na kome je bilo reči o trenutnim aktivnostima koje Fondacija sprovodi u okviru projekta „Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu”, kao i o trenutnoj situaciji kada je reč o izbegličkoj krizi. Kampanja „Život ne bira puteve”  ima za cilj da ukaže i skrene pažnju stanovništva na probleme sa kojima se izbeglice i migranati suočavaju i da promoviše solidarnost i humanost kao univerzalne ljudske vrednosti. 

O  aktivnostima Fondacije Ana i Vlade Divac u okviru ovog projekta tom prilikom govorili su:

  • Ana Koeshall, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac
  • Miloš Živković, koordinator projekta u Fondaciji Ana i Vlade Divac

Projekat „Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu” koji Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) ima za cilj da podrži i unapredi kapacitete lokalnih samouprava pogođenih izbegličkom krizom, ali i volonterskih organizacija i organizacija civilnog sektora u odgovoru na ovu, ali i svaku potencijalnu kriznu situaciju.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti