26. septembra 2016. - U kabinetu predsednika opštine Blace, Zorana Jozića upriličen je prijem za 10 mladih poljoprivrednika sa teritorije ove opštine koji su dobili donacije koje Opština Blace dodeljuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Tom prilikom potpisani su i ugovori o donaciji čija je ukupna vrednost 1.200.000,00 dinara.

-Ukupna vrednost donacije je milion i dvesta hiljada dinara, ističe Nada Obradović iz Fondacije Ana i Vlade Divac.

Predsednik opštine Blace, Zoran Jozić, ističe da je lokalna samouprava opštine Blace i za narednu godinu spremna da podrži ovakve projekte:

-Opština Blace spremna je da i naredne godine učestvuje u još većem obimu zajedno sa fondacijom Ana i Vlade Divac, kako bi što veći broj mladih poljoprivrednika imao priliku da svoju poljoprivrednu proizvodnju uređuje na način koji je njima najkorisniji i najpotrebniji.

Potpisivanjem ugovora o donaciji krenula je i realizacija projekata 10 mladih poljoprivrednika sa teritorije opštine Blace.

Fondacija Ana i Vlade Divac već dve godine uspešno sarađuje sa opštinom Blace i dodeljuje donacije mladim poljoprivrednicima.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti