U klubu Snap održano je humanitarno stonotenisko veče "Prosledi loptu i pomozi" (Forward the ball and help) tokom kojeg su u organizaciji Huberta Valdemora i Fondacije Ana i Vlade Divac prikupljana sredstva za pomoć OŠ "Filip Višnjić" u Jameni poplavljenoj 2014. godine.

U humanitarnom ping pong meču "Prosledi loptu i pomozi" sakupljeno 1644 evra
U humanitarnom ping pong meču "Prosledi loptu i pomozi" sakupljeno 1644 evra

Sinoć je u klubu Snap održano humanitarno stonotenisko veče "Prosledi loptu i pomozi" (Forward the ball and help) tokom kojeg su u organizaciji Huberta Valdemora i Fondacije Ana i Vlade Divac prikupljana sredstva za pomoć OŠ "Filip Višnjić" u Jameni poplavljenoj 2014. godine.

U humanitarnoj akciji učestvovali su brojni predstavnici medija, a veštine sa reketom demonstrirali su i najpoznatiji srpski stonoteniser aleksandar Karakašević i hrvatski reprezentativac u stonom tenisu Tomislav Kolarek.

Pre početka takmičenja domaćini su izrazili zahvalnost velikom odzivu medija i istakli nadu da će ova akcija biti samo prva u nizu.

"Prelepo je družiti se i zajedno praviti nešto još lepše. Fondacija Ana i Vlade Divac uvek je spremna za saradnju sa ljudima dobre volje. Zahvaljujem se Hubertu i celom timu što su realizovali ovaj humanitarni događaj. Mediji, učesnici akcije, važan su deo tima i nadam se da će doprineti širenju ideje", rekla je Ana Koeshall direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac.

 

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti