UREĐEN IT KABINET U OŠ "ILIJA GARAŠANIN" U ARANĐELOVCU

Rado izveštavamo donatore i prijatelje o tome da smo uspešno realizovali projekat opremanja IT kabineta za 504 dece koji pohađaju OŠ “Ilija Garašanin” iz Aranđelovca.

Zahvaljujući podršci značajnog broja donatora iz Srbije i dijaspore, prikupili smo finansijska sredstva i opremu koju smo prosledili školi i pomogli im da dobiju funkcionalan IT kabinet i da se deci omogući kvalitetan rad i obuka u oblasti programiranja.

Za školu smo prikupili oko 250.000 dinara u novcu za koje smo nabavili kvalitetne računarske komponente (RAM memorija, SATA hard diskovi, napajanje), kao i lap top i projektor. Uz navedeno, školi su donirane i elektronska bela tabla, štampač i skener u vrednosti od još oko 100.000 dinara.

Osoblje škole se angažovalo i uredilo prostorije koje su okrečene i čiste, a nameštaj je popravljen i funkcionalan. Sva donirana oprema je u funkciji i koristi se u nastavi od početka juna tekuće godine.

Hvala Vam na podršci i uspešno realizovanoj akciji kojom smo deci pružili mogućnosti za bolje obrazovanje!

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti