Samohrana majka i dva dečaka u novom domu

Kada se kockice poklope nastaje ovakva priča. Porodica Stamenković sa Ceraka - majka Katarina koja ima zdravstvene probleme i njena dva dečaka Saša i Sava, živeli su u veoma lošim uslovima.

Zahvaljujući nastavnici Vesni Ignjatović koja predaje u Osnovnoj školi "Ujedinjene nacije" na Ceraku i njenom odeljenju koju dečaci pohađaju i njenom odeljenju V/5 poziv za pomoć stiže do Fondacije Ana i Vlade Divac. Nakon humanitarnog paketa pomoći u vidu hrane i higijene koje smo odneli u školu dečacima, u toku su radovi na renoviranju i opremanju stana, rešavanju problema sa vlagom i insektima. 

Sredstva za ovu akciju obezbedila je naša dugogodišnja donatorka Anka Erne i porodica sada može da započne novi, srećniji i kvalitetniji život.

Stamenkovići su se, nakon radova, u renoviran dom, opremljen novim nameštajem. Porodica je zahvalna gospođi Anki, nastavnici Vesni i đacima koji su i sami, u skladu sa sredstvima i mogućnostima, pomogali ovu porodicu novčano, odećom ili organizujući akcije u školi.

                              

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti