U saradnji sa JKP „Infostan tehnologije", realizuje još jednu akciju prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji Grada Beograda.

Akcija za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama u Beogradu

Prema podacima poslednje Ankete o prihodima i uslovima života iz 2017. godine stopa siromaštva u domaćinstavima gde jedan roditelj brine o jednom ili više izdržavane dece je 28%. Prepoznajući ovu društvenu grupu kao jednu od najugroženijih u našem društvu, Fondacija Ana i Vlade Divac već dugi niz godina pruža pomoć samohranim roditeljima i jednoroditeljskim porodicama.

Svi stanovnici Beograda, koji su u mogućnosti da pomognu, željeni novčani iznos mogu, bez provizije, uplatiti putem uplatnice koju su dobili uz septembarski račun Infostana.

Takođe, građani mogu donirati i online putem sajta Fondacije Ana i Vlade Divac OVDE.

U prošlogodišnjoj akciji u saradnji sa JKP “Infostan tehnologije“ prikupljeno je više od 1.800.000 dinara za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za 550 jednoroditeljskih porodica, a akciji se priključilo 5.603 Beograđana i Beograđanki.

Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada pomagala jednoroditeljske porodice širom Srbije kroz stambeno zbrinjavanje, direktnu humanitarnu pomoć i podršku u započinjanju i razvoju preduzetništva.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti