Otvoren konkurs Solidarnost pre svega

Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Ambasade Kraljevine Norveške podržaće sa ukupno 1.850.000 dinara lokalna udruženja građana, neformalne aktivističke grupe i medije u realizaciji projekata koji će pomoći zajednicama da iskažu građansku solidarnost tokom krize u Srbiji izazvane koronavirusom.

Realizacijom projekta, korisnici sredstava promovisaće solidarnost, podsticati druge da se aktivno uključe u pomoć zajednici u kojoj žive i pomagati najugroženijima u ovoj krizi.

Ovaj vid podsticaja takođe će pomoći da se realizuju već započete ili ostvare nove inicijative koje će  imati širok uticaj na zajednicu i pomagati građanima da se odgovorno i solidarno suoče sa krizom.

Zainteresovani mogu dodatno da se informišu OVDE, gde se može preuzeti formular za predlog projekta i dalje konkurisati slanjem projekta na imejl [email protected]

Konkurs je otvoren do 20. aprila u 16 časova, a projekte je potrebno relizovati od 01. aprila do 15. jula 2020. godine.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti