U saradnji sa Pampers i DM, vrtićima u Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji i Stajićevu obezbedili smo potrebnu opremu za igrališta koja pomažu u zdravom razvoju dece.


P&G brend Pampers i DM podržavaju Fondaciju Ana i Vlade Divac za obnovu igrališta u vrtićima

Tokom kampanje Pampers i DM „Digni prstić za svoj vrtić“ za vrtiće u Srbiji za svako Pampers pakovanje kupljeno u DM prodavnicama tokom kampanje, priložena je donacija srpskim vrtićima. Ukupno 10.000 evra (1.180.000 RSD) iskorišćeno je za vrtić „Tašmajdan“ u Smederevskoj Palanci, vrtić „Kolibri“ u Vrnjačkoj Banji i vrtić „Stajićevo“ u Stajićevu, kako bi se deci obezbedili bolji uslovi za igru i bezbedan boravak na otvorenom. Svaki vrtić je dobio opremu za igralište koja im je bila najpotrebnija. Izbor vrtića izvršen je u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, a na osnovu vrtića registrovanih tokom kampanje.

Od trenutka kada postanu roditelji, za većinu ljudi bebe predstavljaju ceo svet. Ali, kada beba napuni godinu dana, mame u Srbiji se vraćaju na svoja radna mesta, ostavljajući bebe u vrtićima. Tada je jedna od najvažnijih stvari za roditelje da te institucije imaju svu potrebnu opremu za pravilan razvoj njihovog deteta. Ali, iako mnogi vrtići u Srbiji imaju većinu potrebne unutrašnje opreme, oni nemaju uvek sređena igrališta i potrebnu opremu za spoljašnju upotrebu, što je veoma važno za dečiji fizički razvoj i njihove motoričke sposobnosti.

Zbog toga su P&G brend Pampers i DM pokrenuli kampanju „Digni prstić za svoj vrtić” za poboljšanje uslova igrališta u srpskim vrtićima. Za svako Pampers pakovanje kupljeno u DM prodavnicama tokom kampanje (avgust - septembar 2020.) donacija je bila ostvarena za vrtiće. Potrošači DM prodavnica nominovali su igrališta za renoviranje putem svojih IG kanala, a fondacija Ana i Vlade Divac izabrala je konačna igrališta na osnovu potreba vrtića.

Vrtić "Tašmajdan", Smederevska Palanka

Vrtić "Tašmajdan", Smederevska Palanka

Svako Pampers pakovanje kupljeno u DM prodavnicama značilo je srećnije dete. Pampers će nastaviti sa društveno odgovornim projektima u okviru zajednice, kako bi dodirnuli živote i poboljšali uslove za svaku mamu, dete i bebu.

 

O Pampersu

Više od 60 godina, roditelji veruju da će Pampers brinuti za njihove bebe. Pampers je deo Procter & Gamble Kompanije (PG) i drži prvo mesto kao najprodavanija pelena širom sveta. Svakog dana, više od 25 miliona beba u 100 zemalja širom sveta nose Pampers. Pampers nudi kompletan raspon proizvoda - od pelena, maramica, pa do gaćica koje su dizajnirane da omoguće zaštitu i ugodnost za svaku fazu bebinog razvoja. Posetite www.pampers.com da saznate još o Pampers proizvodima, pridružite se Pampers nagradnom programu, i nađete ideje i informacije koje će pomoći vašoj bebi da dobije najviše ljubavi, sna i igre.

 

O Procter&Gamble

P&G opslužuje potrošače širom sveta sa jednim od najjačih portfolia, pouzdanih, kvalitetnih i vodećih brendova, uključujući i Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® i Vicks®.

Naša posvećenost korisnicima je podržana našom svrhom, vrednostima i principima. Oni su temelj na kom je P&G zasnovan i oni su naša vodeća sila preko više od 180 godina.

Stremimo da izgradimo bolji svet za sve nas - unutar i izvan P&G-a - slobodni od rodnih predrasuda, sa jednakim glasom i jednakom zastupljenošću za. P&G nastavlja da bude lider u održivosti životne sredine, što je i inkorporirano u naš način vođenja posla.

P&G utiče na zajednice širom sveta kroz naše ljude, naše srodne porodične kompanije i naše partnere, kroz dostavljanje udobnosti doma, zdravlja i higijene, koja se podudara sa misijom P&G-a - da bude sila dobra i sila za rast.

Vrtić "Kolibri" u Vrnjačkoj Banji

Vrtić "Kolibri" u Vrnjačkoj Banji

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti