Online panel „Kultura na kiseoniku" organizuje Fondacija Ana i Vlade Divac 17. maja 2021. u 11 časova na ZOOM platformi.


Kultura na kiseoniku

Učesnici panela su Vasil Hadžimanov, muzičar, Marijana Kolarić, direktorka Muzeja savremene umetnosti , Jasna Novakov Sibinović, direktorka izdavačke kuće Geopoetika, Aneta Goranović, kreativna producentkinja, Exit festival i Vladimir Aleksić, glumac, koji je ujedno i moderator panela.

Teme o kojima će učesnici govoriti su stanje u kulturi u doba pandemije, posledice pandemije na kulturu i umetnost, na umetnike i institucije, ali i o tome koje su konkretne mere preduzete za poboljšanje stanja kulture za vreme pandemije. Pokušaće da daju predloge za poboljšanje stanja u kulturi i podeliti sa gledaocima sa kojim su koracima upoznati, a koji mogu da dovedu do rešenja trenutnog stanja izazvanog pandemijom.

POGLEDAJTE SNIMAK PANELA OVDE

Panel „Kultura na kiseoniku“ se organizuje u okviru projekta Ublažavanje socijalnih i ekonomskih posledica pandemije COVID-19 u Srbiji, koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju Nemačkog Maršalovog fonda SAD (BTD) i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti