Pozivamo vas na panel "Srbija: centar za inovacije i razvoj" koji će se održati 16. septembra od 12 časova na Zoom linku.

Panel - Srbija: centar za inovacije i razvoj

Pozivamo vas na panel Srbija: centar za inovacije i razvoj koji organizuju Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR fondacija u okviru projekta Podrška STEAM obrazovanju u Srbiji. Panelisti će kroz primer razvojnog puta kompanije NCR u Srbiji, koja je postala evropski centar NCR-a za inovacije i razvoj, govoriti o trendovima u tehnološkom sektoru u Srbiji i mogućnostima za budući razvoj.

O transformaciji poslovanja kompanije NCR u Srbiji, inovacijama koje razvijaju, tehnologijama i programskim jezicima koje koriste, talentima koje zapošljavaju i planovima za budućnost, govoriće Stefan Lazarević, generalni direktor kompanije NCR u Srbiji, Milica Džodić Bursać, globalna menadžerka digitalnih servisa i Dejan Matić, projekt menadžment supervizor u softverskom inženjering timu za robotsku automatizaciju procesa.

Ovo je prvi u nizu panela koji će Fondacija Ana i Vlade Divac organizovati sa NCR ekspertima i koji ima za cilj da studentima, srednjoškolcima, široj IT zajednici, ali i svim zainteresovanim približi svet modernih tehnologija kroz deljenje iskustava o radu u kompaniji NCR, o mogućnostima koje NCR se pruža mladima i veštinama i znanjima neophodnim za rad u različitim timovima ove kompanije.

Događaj možete pratiti na Zoom platformi ili Facebook live.

Link za registraciju: 

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMtcOCorD4vGNzprPMOIV-06x9nFWaS5yZh

Panelisti:

  • Stefan Lazarević - Generalni direktor NCR Srbija

  • Milica Džodić Bursać - Globalni menadžer digitalnih servisa

  • Dejan Matić -  Projekt menadžment supervizor - softverski inženjering za robotsku automatizaciju procesa

Moderator:

  • Nina Čaprić - Menadžer za odnose sa državnim organima za Evropu, Bliski istok i Afriku

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti