U poseti osnovnoj školi "Svetozar Marković" u Velikoj Hoči

U poseti osnovnoj školi "Svetozar Marković" u Velikoj Hoči

Predstavnici Fondacije Ana i Vlade Divac, Fondacije Novak Đoković i Udruženja Mohanđi Srbija posetili su prethodnih dana Kosovo i Metohiju, a u okviru akcije promocije mira, zajedništva i solidarnosti. 

Vođeni zajedničkom misijom- brigom o deci i mladima, Ana Divac, Jelena Đoković i Mohanđi posetili su osnovnu školu „Svetozar Marković“ u Velikoj Hoči i uručili poklone za 55 đaka.

Nezaobilazan deo posete bili su manastiri Gračanica, Pećka Patrijaršija i Visoki Dečani.

„Naša misija je uvek ista, a to je da promovišemo razumevanje, mir i zajedništvo među ljudima. Danas smo ovde udruženi sa drugim fondacijama sa istom idejom: da pružimo podršku i obezbedimo pomoć, pre svega deci. Mnogi prijatelji Fondacije su upravo ljudi koji žive na drugim kontinentima, a svi znamo da dobročinstvo ne poznaje granice. To je poruka koju i danas šaljemo. Hajde da svi uložimo napor ka promociji istinskih ljudskih vrednosti, misleći pre svega na ljubav i razumevanje bez obzira na različitosti", istakla je Ana Divac. 

Poruka mira poslata sa Kosova i Metohije

"Naša misija je ujedinjenje sveta kroz ljubav, humanost, nesebično davanje. Najveća snaga i bogatstvo je kada delimo ono što imamo, van svakih ljudskih barijera. Pre nekoliko godina Udruženje Mohandji Srbija je organizovalo humanitarne akcije na području Kosova i Metohije. Jako nam je drago da se ponovo vraćamo ovde i to ujedinjeni sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i Fondacijom Novak Đoković u okviru projekta “Zajedno za Kosovo 2021”. Ujedinjeni možemo mnogo da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije", rekao je Mohanđi. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti