Fondacija Ana i Vlade Divac organizuje online panel "Uticaj pandemije na mentalno zdravlje" 14. oktobra od 12 časova na ZOOM platformi.

Online panel „Uticaj pandemije na mentalno zdravlje"

Učesnici/e panela su Anne Marie Alves Ćurčić iz Inicijative Za Tebe #Važnoje, Milutin Kostić, Institut za mentalno zdravlje i Goran Knežević iz Centra Srce.

Teme o kojima će se govoriti su kako je pandemija uticala na kvalitet života i mentalno zdravlje ljudi, koje su posledice pandemije na mentalno zdravlje, koji su adaptivni mehanizmi stanovništva, da li su promene trajne ili privremene, koliko osoba je prvi put potražilo pomoć psihijatra tokom pandemije i kome se obratiti ukoliko imamo problem.

Prijavite se OVDE.

POGLEDAJTE SNIMAK PANELA OVDE

Panel „Uticaj pandemije na mentalno zdravlje“ se organizuje u okviru projekta Ublažavanje socijalnih i ekonomskih posledica pandemije COVID-19 u Srbiji, koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Američke agencije za međunarodni razvoj - USAID.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti