Online panel: Talent management in the tech era

Pozivamo vas na panel ''Talent management in the tech era'', 4. novembra 2021.godine u 14 časova, koji organizuju Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR fondacija u okviru projekta Podrška STEAM obrazovanju u Srbiji.

Digitalna tranformacija sa sobom donosi kontinuirane promene u svim sferama života, uključujući i tržište talenata. Kao globalna tehnološka kompanija sa više od 36.000 zaposlenih, od kojih preko 4.000 radi u Srbiji, NCR dosta pažnje usmerava na pitanja zapošljavanja, upoznavanja novozaposlenih sa kompanijom i razvoj karijere, kao i na trendove na tržištu rada i zapošljavanja mladih na početku karijere.

Ovo je jedan u nizu panela koji će Fondacija Ana i Vlade Divac organizovati sa NCR ekspertima i koji ima za cilj da studentima, srednjoškolcima, široj IT zajednici, ali i svim zainteresovanim približi svet modernih tehnologija kroz deljenje iskustava o radu u kompaniji NCR, o mogućnostima koje NCR se pruža mladima i veštinama i znanjima neophodnim za rad u različitim timovima ove kompanije.

Događaj možete pratiti na Zoom platformi. Panel će biti na engleskom jeziku.

Link za registraciju: Meeting Registration - Zoom

Panelisti:

  • Bojana Vasiljevic - Executive HR Director for East Europe
  • Anas Smaali - EMEA University Hiring Leader
  • Marija Ilic - EMEA University Recruiter

 

Moderator

  • Yvonne Whitaker - NCR Foundation Lead

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti