Online panel: Sredstva za zaštitu bilja u Srbiji i kako ih (zlo)upotrebljavamo?

Fondacija Ana i Vlade Divac poziva Vas da prisustvujete panelu Sredstva za zaštitu bilja u Srbiji i kako ih (zlo)upotrebljavamo? na kome će biti predstavljeni Rezultati istraživanja ponašanja korisnika sredstava za zaštitu bilja u Republici Srbiji, u utorak 9. novembra u 11 časova. 

Istraživanje ponašanja korisnika sredstava za zaštitu bilja u Republici Srbiji sprovedeno je u maju 2020. godine. U istraživanju je učestvovalo više od 1.000 poljoprirvednika širom Srbije sa ciljem da se stekne uvid u to kako mali farmeri koriste ova sredstva, te da se dođe do preporuka kako se ova oblast može unaprediti. 

Prijavite se putem sledećeg LINKA

U okviru događaja predstavićemo rezultate istraživanja, govoriti o regulativama u Srbiji, otvoriti dijalog sa poljoprivrednicima i zainteresovanim stranama. Zainteresovani pitanja mogu postaviti na [email protected] ili u Zoom chatu prilikom trajanja događaja.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti