Rezultati konkursa Akademije RadnoPravnosti

Program Akademije RadnoPravnosti realizujemo u okviru projekta „Ravnopravnost ne može da čeka“ koji je podržan od strane Balkanskog fonda za demokratiju i Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu.

Program Akademije RadnoPravnosti  je koncipiran sa ciljem da doprinese izgradnji nove generacije braniteljki i branitelja ljudskih prava koje/i će prepoznati i stati u odbranu ženskih prava i rodne ravnopravnosti u pogledu zapošljavanja i radnog prava.

Na konkurs je pristiglo 71 prijava od kojih je komisija koja je sastavljene od predstavnika/ca Fondacije Ane i Vlade Divac i eksperata/kinja, odabrala 15 polaznica/ka ovog ciklusa.

  • Obuka će se održati uživo tokom dva vikenda u hotelu “Oplenac” u Topoli  - 27. i 28. novembra i 04. i 05. decembra 2021.
  • Predavači/ce na seminaru biće stručnjaci i stručnjakinje i javne ličnosti iz oblasti radnog prava, rodne ravnopravnosti, ljudskih prava i novinarstva, iz naše zemlje i inostranstva
  • Polaznicima/cama koji/e ispune obaveze Akademije će završni rad biti publikovan u Zborniku radova Akademije
  • Polaznici/ce koji/e ispune obaveze Akademije će dobiti sertifikat o učešću

Konačnu rang listu možete pogledati u nastavku:

  Ime i prezime
1 Miroslav Gajić
2 Mila Petrović
3 Jovana Misailović
4 Vesna Milić Radosavljević
5 Milica Grujić
6 Milica Midzović
7 Dragana Radenović
8 Katarzyna Ewa Stojičić
9 Teodora Višnjić
10 Dragana Gagić
11 Neda Bogdanović
12 Jelena Riznić
13 Mina Kuzminac
14 Jelena Ljubenović
15 Marija Ćorić

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti