Infostan akcija za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama

Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije" realizuje još jednu akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji Grada Beograda. Roditeljstvo je posebno izazovno ukoliko nisu zadovoljene ni osnovne životne potrebe, naročito u doba pandemije.

Beograđani i Beograđanke će u januaru ćete uz decembarske račune JKP Infostan Tehnologije pronaći uplatnicu za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama na teritoriji grada Beograda.

Našoj akciji se možete pridružiti tako što ćete donirati novac putem uplatnice bez provizije iznos koji želite. Takođe, jednoroditeljskim porodicama možete pomoći tako što ćete donirati novac na OVOM linku.

Zahvaljujući prošlogodišnjoj humanitarnoj Infostan akciji 600 najsiromašnijih jednoroditeljskih porodica dobilo je pakete sa osnovnim životnim namirnicama, a ukupno 4.878 domaćinstava je uplatilo je novac u željenom iznosu.

U prethodne četiri godine u saradnji sa JKP Infostan Tehnologije obezbedili smo više od 2.000 paketa osnovnih životnih namirnica za najsiromašnije jednoroditeljske porodice, a Fondacija „Ana i Vlade Divac“ već dugi niz godina pruža pomoć samohranim roditeljima i njihovoj deci, kao jednoj od najugroženijih grupa u našem društvu.

Fondacija Divac pomaže jednoroditeljske porodice kroz stambeno zbrinjavanje, direktnu humanitarnu pomoć i podršku u započinjanju i razvoju malog biznisa.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti