Na konkurs za udruženja i medije stiglo više od 170 prijava

Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju, raspisala je konkurs za lokalna udruženja i medije u okviru projekta „Povezivanje: ka većoj vidljivosti organizacija civilnog društva i većem učešću građana“ koji ima za cilj da osnaži lokalne organizacije civilnog društva i medijske organizacije da se udruže i zajednički angažuju u dopiranju do građana i uključe ih u različite faze i aspekte njihovog rada.

Kroz ovaj konkurs želimo da pružimo organizacijama civilnog društva: finansijsku podršku, priliku da se udruže sa lokalnim medijima, povećamo kapacitete za sprovođenje kampanja i obezbedimo veću vidljivost projekata u lokalnim zajednicama.

Na konkurs koji je trajao do 31. januara 2022. godine je stiglo 172 prijave.  Nakon završenog konkursa, komisija vredno radi na evaluaciji pristiglih prijava, a rezultate konkursa možete očekivati do kraja meseca.

Ukupan raspoloživi fond za podršku udruženjima i medijima iznosi 2.150.000 dinara. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti