Panel diskusija „Mentalno zdravlje na radnom mestu"

Pozivamo vas na panel diskusiju „Mentalno zdravlje na radnom mestu“ u petak 18. marta 2022. godine od 11 časova u prostoru Miljenko Dereta, Dobračina 55, Beograd.

Panel takođe možete pratiti preko Zoom platforme i Facebook Live na stranici Fondacije Ana i Vlade Divac.

Na panelu će biti predstavljen priručnik „Mentalno zdravlje i poslovno okruženje - Vodič za poslodavce i zaposlene“ koji je namenjen poslodavcima, odgovornim pojedincima u okviru organizacija, kao i svim zaposlenim ženama i muškarcima i onima koji traže zaposlenje. Priručnik ima za cilj da omogući prepoznavanje i razumevanje uticaja rodno zasnovane diskriminacije na mentalno zdravlje zaposlenih, kao i posledice koje ova pojava ima na uspešno poslovanje.

Na panelu ćemo razgovarati o  o prevenciji i načinima reagovanja u situacijama rodno zasnovane diskriminacije, ali i o kompanijama koje su primer dobre prakse kada je u pitanju briga o mentalnom zdravlju zaposlenih. Sa nama će biti predstavnici/ce kompanija koje pružaju psihološku podršku zaposlenima i kompanija koje je uvela četvorodnevnu radnu nedelju sa kojima ćemo razgovarati o pozitivnim ishodima ovih praksi.

 

Agenda

          11:00 - 12:30

  • Jelena Vulić - koautorka priručnika o mentalnom zdravlju na radnom mestu
  • Tamara Janković- EMEA Talent Management- Associate at BlackRock
  • Nevena Savić - Korporativne komunikacije, Infostud grupa
  • Uroš Mihajlović, People & Culture Business Partner, ManpowerGroup Srbija

         12:30 - 13:00     Pitanja i diskusija

         Moderatorka: Tamara Vlaškalin

 Broj mesta je ograničen zato Vas molimo da se za uživo prisustvo na panelu prijavite do četvrtka 17.03.2022. putem forme  OVDE

Prijava za praćenje preko Zoom linka je OVDE

Vodič je izrađen u okviru projekta „Ravnopravnost ne može da čeka“ koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac pod pokroviteljstvom Balkanskog fonda za demokratiju i Ambasade Kraljevine Norveške.

Snimak panela možete pogledati OVDE

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti