Održan okrugli sto o urodnjavanju politika lokalnog razvoja u Apatinu
Socijalni stub platforme održao je u Marini Apatin okrugli sto na temu: Urodnjavanje politika lokalnog održivog razvoja u Apatinu
 
Na okruglom stolu učestvovali su  Milka Nikšić iz Kancelarije za mlade Apatin, Sarati Bradaš iz Fondacije Centar za demokratiju i Ivona Gvozdenović iz Fondacije Ana i Vlade Divac. 
 
Cilj okruglog stola je bio da se podstakne dijalog među zainteresovanim akterima  o unapređenju rodne ravnopravnosti i integrisanju rodne perspektive u planska dokumenta. 
 
Milka Nikšić predstavila  je planove opštine kada je reč o strateškom okviru i akcionim planovima na lokalnom nivou, kao i programe podrške koji su na raspolaganju organizacijama civilnog društva.
 
Sarita Bradaša predstavila je nalaze analize  o urodnjavanju politika lokalnog razvoja. 
 
Okruglom stolu prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave, organizacija civilnog društva, škola, Centra za socijalni rad, Kancelarije za mlade i Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj. .  

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti