Počele su prijave za zimski ciklus besplatnih IT kurseva

Neprofitna i besplatna škola IT Bootcamp poziva kandidate da se prijave na novi ciklus kurseva, koji će početi krajem novembra ove godine.

U ponudi su kursevi: Testiranje Softvera (QA), Razvoj veb stranica (JS + React) i Osnove veb programiranja (Python). Kursevi su namenjeni punoletnim građanima Srbije, sa trajnim prebivalištem na teritoriji Srbije, koji nemaju formalno predznanje ili radno iskustvo iz IT oblasti.

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od osnivanja škole 2018. godine, školu besplatno pohađaju motivisani i vredni pojedinci, koji žele da se prekvalifikuju, bez obzira na finansijske mogućnosti.

Kursevi se realizuju onlajn, traju imeđu 10 i 13 nedelja (u zavisnosti od izabranog kursa) i prilagođeni su tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama. Do sada je 717 polaznika, koji su završili IT Bootcamp, dobilo posao ili praksu u preko 230 kompanija, što čini oko 1,6 odsto celokupnog IT tržišta u Srbiji.

Prijave će biti otvorene do 9. oktobra, a više informacija o programu kurseva, uslovima prijave, obavezama polaznika, kao i formulare za prijavu možete pronaći na sajtu škole itbootcamp.rs.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti