Otvoren konkurs za projekte mladih u Obrenovcu, Zaječaru, Prokuplju, Vlasotincu i Vladičinom Hanu

Fondacija Ana i Vlade Divac poziva sve neformalne grupe mladih sa teritorija lokalnih samouprava Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladicin Han da se prijave prodloge svojih projekata do 25. januara 2023. godine.

Omladinski fondovi

U okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa ministarstvom relevantnim za pitanja omladine, podržavaju se omladinski fondovi u izabranim ruralnim zajednicama: Obrenovac, Prokuplje, Zaječar, Vlasotince i Vladičin Han.

Projekat Omladinski fondovi realizuje se sa ciljem povećanja učešće mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje sami pokreću i vode mladi. Svakim omladinskim fondom upravlja osam članica i članova, mladih ljudi iz lokalne zajednice, koji imaju ulogu Odbora koji raspisuje konkurse i odlučuje o finansiranju projekata neformalnih grupa mladih sa teritorije te opštine.

Više o konkursu možete pogledati OVDE

Zainteresovane grupe mladih mogu popuniti formu predloga projekta koju mogu preuzeti u nastavku konkursa i poslati ga isključivo kroz popunjavanje formulara

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti