Najava konferencije Obrazovanje za digitalno društvo

Pozivamo vas na konferenciju Obrazovanje za digitalno društvo na kojoj ćemo predstaviti rezultate istoimenog projekta i razgovarati o načinima za povećanje broja žena u STEM oblastima. Projekat realizujemo uz podršku NCR Fondacije, u saradnji sa Centrom za promociju nauke. 

 

Konferencija će biti održana 15. decembra u 11 časova u Maršalovom salonu MTS dvorane, a za učešće na konferenciju se možete prijaviti putem ovog linka.

U okviru projekta Obrazovanje za digitalno društvo podržali smo osam srednjih škola koje su dobile sredstva za nabavku opreme za realizaciju savremene nastave i vannastavnih aktivnosti iz STEAM oblasti.  Pored nabavke pomenute opreme, u okviru projekta i u saradnji sa Centrom za promociju nauke, organizovali smo i radionice i kampove za unapređenje znanja i interesovanja učenika i nastavnika za STEM discipline. Takođe, 120 polaznika iz Beograda imalo je priliku da napravi prve korake ka IT svetu i završi besplatni kurs prekvalifikacije u okviru neprofitne škole IT Bootcamp.

 

Agendu događaja možete pogledati u nastavku.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti