Produžene prijave za grupe podrške "Petra Divac: Usvojeni za usvojene"

Produžene su prijave za učešće na grupi podrške "Petra Divac: Usvojeni za usvojene" kako bi se pružila prilika svim punoletnim usvojenim ljudima na teritoriji Beograda i okoline, da se prijave za učešće. Prijave su otvorene i možete se prijaviti na LINKU.

Fondacija Ana i Vlade Divac, na inicijativu Petre Divac, pokrenula je pilot projekat "Usvojeni za usvojene" namenjen usvojenim ljudima, u okviru kog će biti realizovane grupe podrške. Realizovaće se u malim grupama do 10 učesnika, svake druge subote u mesecu, u trajanju do dva sata, a vodiće ih psihološkinja dr Branka Radojević.

Grupa podrške za osobe sa iskustvom usvojenja omogućava eksploraciju različitih pitanja sa kojima se suočavaju  usvojene osobe, u okruženju drugih  koji imaju slične potrebe i gde mogu da se razmene osećanja i iskustva, u atmosferi prihvatanja. Na putu tog jedinstvenog iskustva podršku će im pružiti psihološkinja dr Branka Radojević, u malim grupama do 10 učesnika, svake druge subote u mesecu u trajanju od dva sata.

Pogledajte video koji je Petra snimila za vas i pridružite se grupama podrške!

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti