Produžen konkurs za izbor Heroja - finaliste čekaju vredne nagrade

Zbog velikog interesovanja za konkurs „Oni su heroji“ produžen je rok za slanje nominacija kako bi svi građani i građanke Srbije imali priliku da predlože svog heroja. One čija herojska dela dobiju najviše glasova, čekaju vredne nagrade. 

Usled velikog broja prijava koje i dalje pristižu na sajt onisuheroji.rs produžen je rok za nominovanje heroja i heroina do subote, 15. aprila 2023. godine.

Kandidati koje su do sada prijavili njihovi sugrađani, komšije, kolege, rođaci, saradnici i poznanici, međusobno se veoma razlikuju, ali ih sve povezuju dobra dela kojim su zadužili svoju lokalnu zajednicu. 

Sa željom da afirmišemo dobra dela i ljude koji ih čine, pored zaslužene promocije, EU za kulturno nasleđe i turizam nagradiće 10 pobednika konkursa putovanjem za dvoje „Otkrij Istočnu Srbiju“. Pored glavne, izabrani heroji i heroine, dobiće i vredne nagrade kompanija koje su se takođe priključile inicijativi kao što su  Fudbalski Savez Srbije, Bambi, Nestle , Coca-Cola i drugi.

Konkurs “Oni su heroji” pokrenula je Delegacija Evropske unije u Srbiji, 2020. godine, u želji da nagradi i podstakne solidarnost kao ključni element na kojem počiva svako društvo i vrednost na kojoj počiva EU.

Ova inicijativa se realizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, a prijave i glasanje se odvijaju preko sajta onisuheroji.rs 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti