Muzej Vojvodine i Muzej savremene umetnosti u Novom Sadu podržali akciju  „Oni su heroji 2022"

Dobra dela je važno nagraditi, stoga smo u okviru kampanje “Oni su Heroji 2022” nastavili da promovišemo ovogodišnje Heroje i Heroine u njihovim lokalnim zajednicama. 

U želji da pruže podršku i dodatno nagrade njihova herojska dela, Muzej Vojvodine i Muzej savremene umetnosti u Novom Sadu poklonio je besplatne godišnje ulaznice Mini Gavrilov, Heroini za 2022. godinu i jednoj od osnivačica udruženja “3M Obrok za porodicu”. Kako je Mina udruženje osnovala sa majkom i sestrom, Muzej Vojvodine i Muzej savremene umetnosti u Novom Sadu poklonili su dodatne dve godišnje ulaznice, kako bi zajedno mogle da uživaju u umetničkim delima velikih umetnika. Pored poklona, za naše Heroine organizovan je i obilazak Muzeja Vojvodine sa kustoskinjom, koja im je pružila interesantne informacije o trenutnoj postavci „Pšenica - Od njive do trpeze“.

Pored nagrada i promocije u lokalnim zajednicama, odabrani Heroji nagrađeni su i poklonima kompanija koje su se priključile inicijativi - Fudbalski savez Srbije, Beo ZOO vrt, Lidl, Nestle, Bambi, Koka-Kola Srbija i DM, a glavnu nagradu ove godine dodelio je EU za turizam i kulturno nasleđe, u vidu vaučera za dvodnevni izlet kroz Istočnu Srbiju.

Konkurs ”Oni su Heroji”, koji već treću godinu za redom organizuje Delegacija Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, pokrenut je sa ciljem da se prepoznaju i nagrade pojedinci koji su pokazali nesebičnu energiju i posvećenost zajednici, a svojim dobrim delima su primeri čovekoljublja i solidarnosti. 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti